Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Over Mij

Mama

First en foremost ben ik de trotse mama van een geweldig lief kindje van 3 jaar

Psychologie BSc

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de ontwikkeling en opvoeding van kinderen

Momenteel studeer ik verder voor een meer holistische aanpak binnen de slaapcoaching

First en foremost ben ik de trotse mama van een geweldig kindje van nu net 3 jaar.

Als carrière-oppas en gastouder werkte ik al jaren intiem samen met gezinnetjes, en is het bespreken van opvoedingsproblematiek daarmee ook al jaren vaste prik.

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ik studeer momenteel dan ook weer verder in de slaapcoaching, met ditmaal een meer holistische aanpak.

Hoi! Ik ben Marianne

“Bewust alleenstaande mama, afgestudeerd in psychologie, carriere-oppas en ondertussen ook al een aantal jaar een baby- en kinderslaapcoach.”

“Mijn werk als slaapcoach is ontstaan uit een lange geschiedenis van werken met baby’s en kinderen. Als jonge professional in Londen leerde ik een gezin kennen waar de kinderen beter sliepen dan ik ooit eerder had meegemaakt als oppas. Zij volgden een specifieke aanpak en deze had enorm veel succes. Mijn interesse was geboren.

Ik volgde verschillende trainingen en cursussen over slaap en pasgeborenen naast mijn studie Psychologie. In de praktijk kon ik deze kennis toepassen als oppas en uiteindelijk in mijn eigen kleinschalige kinderopvang in eigen huis. Dit ging toen zo goed dat ik besloot om zelf jonge ouders te begeleiden bij het oplossen van slaapproblemen van hun kindjes.”